"Make it personal" by K10

Elke persoon wordt wel aangesproken door iets dat voor hem/haar heel belangrijk is.  Vaak is zo'n moment vastgelegd in een foto, maar het kan ook over een eerste kindertekening, een favoriete print, ... of wat dan ook gaan.  De klant kan kiezen uit een aantal mogelijke nikkelvrije juwelen waarin ik dat moment met veel aandacht voor detail verwerk. 

Dit concept gebruik ik persoonlijk om een aantal van mijn artistieke werken te verwerken in een halssnoer, ring, haarspeldjes en oorbellen.  Van andere mensen krijg ik meestal de vraag om een foto van kinderen, kleinkinderen of huisdier te verwerken.  Maar er blijven tal van mogelijkheden;  een foto van een favoriet kledingstuk om een detail uit het stofje te verwerken, een tekst of spreuk, een logo, een telefoonnummer in een kinderjuweel ...Meer info over materialen en prijzen kan je terugvinden via het menu juwelen => info.


Kraanvogels en andere oorbellen

Voor deze kraanvogels kies ik kleurrijke prints.  Aan het vouwen van de vogels komen kleine geduldige handen te pas.  Vervolgens nemen grote handen het terug over om de vogels te vernissen en er nikkelvrije oorbellen van de maken.

Andere oorbellen zijn meestal gemaakt van een combinatie parels, kralen en hangers en passen bij een halssnoer van een van de collecties.Copyright © All Rights Reserved